Kategorier
Teknologi

Interaktiv skärm för trollbundna individer

Med en interaktiv skärm får du alla elever att dansa efter din pipa i klassrummet. Den är kompatibel med de flesta redan existerande system och är redo för att gå ut på internet med en gång.

Det kan inte ha undgått någon att unga spenderar 90 procent av sitt liv med att stirra på en skärm. Vare sig det rör sig om en datorskärm där de flesta kollar youtube eller om de stirrar ner i telefonen. Enda sättet att få elevers uppmärksamhet är om du använder dig av en skärm av något slag, kanske en interaktiv skärm där du kan trolla med dem och få dem att dansa efter din pipa, uppmärksamhet är A och O om du ska kunna lära någon något. Oavsett om du tycker att vi borde gå tillbaka till att läsa Dostojevskij eller om du är någon som är helt ombord med den digitala utvecklingen så spelar det ingen roll. Den digitala revolutionen är här.

Användarvänlig interaktiv skärm

Du kan få tag i en användarvänlig interaktiv skärm till ett bra pris. Du kommer lära dig den snabbt och om det blir problem så kan it-avdelningen troubleshoota på säker distans i covidtider. Hur mycket vi än kan känna att det var bättre förr så har mycket gjort saker lättare och vad det gäller skolan så kommer barn nu endast lära sig om de får se det på en skärm. Häng med på tåget mot den digitala framtiden eller snarare kliv in i nuet.