Om oss

På den här sidan ska vi låta passionen lysa igenom varenda text. Vi som skriver är passionerade tekniknördar som brinner för att testa nya saker och som älskar detaljer som skapas för att förenkla vår vardag. För oss är nutiden rena rama Klondyke: det kommer hela tiden nya innovationer och nya lösningar och det kan vara svårt att hinna med i alla svängar.

Vi vill göra ett försök och genom detta hjälpa dig till bättre val. Vi kommer att testa olika saker, vi kommer att jämföra och presentera de lösningar som fungerar bäst. Detta kan gälla allt från datorer, mobiler, hörlurar, gamingskärmar och vidare till exempelvis större grejer som elbilar. Målet är att skapa en informativ sida som är full av fakta. Detta innebär dock inte att humorn inte får plats: vi kommer att skriva med en lättsam ton och med ett högt tak.

Framtiden? Som sagt, vi lever i en tid där det hela tiden händer nya saker. Aldrig förr har tekniken varit en så påtaglig del av gemene mans vardag – och det kommer att bli ännu tydligare. Få kan tänka sig ett liv utan en mobil, men man inser inte att detta är en relativt ny innovation.

Den mobil du har i fickan – din smartphone – är inte lastgammal; men den är redan ett givet inslag i din vardag och med den läser du allt från nyheter, tar reda på vägbeskrivningar, hittar fakta om olika saker och integrerar med dina vänner. Hur skulle ett liv utan en smartphone se ut – och vilken blir nästa stora grej? Vi ska ge svar på detta och mycket, mycket mer. Välkommen!